najezih se svaBebana_de je napisao/la:,
grdno sam placala svoju dobrotu ,,, zato sada ne vjerujem nikom bas nikom,,
i ne cudite se sto tako govorim,,jer ne znate o cemu pisem,,
a da ste bili u mojoj kozi sigurno bi isto tako razmisljali
samo ja znam kako je bilo zivjeti daleko od ....,mirisnih polja,jutarnjeg sunca:
dovoljno sam rekla i previse,,,SUTNJA ZLATA VRIJEDI
Spomenik šutnje
Re: SPOMENIK Ã…Â UTNJE
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
beca_jovi je napisao/la:najezih se svaBebana_de je napisao/la:,
grdno sam placala svoju dobrotu ,,, zato sada ne vjerujem nikom bas nikom,,
i ne cudite se sto tako govorim,,jer ne znate o cemu pisem,,
a da ste bili u mojoj kozi sigurno bi isto tako razmisljali
samo ja znam kako je bilo zivjeti daleko od ....,mirisnih polja,jutarnjeg sunca:
dovoljno sam rekla i previse,,,SUTNJA ZLATA VRIJEDI
samo beci opusteno,,,sve je to prolazno,,,
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
Danas me toliko stvari boli, danas sam puno tužna......
Ne znam ni kako bih rekla i opisala svoje osjećaje sve da ih imam kome i reÄÂi...
Ne znam ni kako bih rekla i opisala svoje osjećaje sve da ih imam kome i reÄÂi...
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
ja uglavnom vrlo rado govorim o onome sto me muci i na taj nacin osjecam da mi je puno lakse prezivjeti neke situacije i olaksavanjem duse lakse mi je ici dalje, zanimljivo je to da se radije povjeravam potpunim neznancima, osobama koje me ne poznaju, uhvatim neku zrtvu na chatu pa ispucam sta me muci....naravno ljudi ostanu s velikim upitnikom iznad glave, a meni puno lakse....ali to je moje iskustvo da se lakse povjeriti nekome koga ne poznajes nego nekom s kim si cesto ili u nekom bliskom ili manje bliskom odnosu (cesce te povrijede ljudi koji vise znaju o tebi i koje smatras prijateljima nego potpuni neznanci)
naravno da postoje stvari koje ne zelis pricati nikome...tako da to i ne pricam nikome, samo sto je tih stvari vrlo malo....mozda tri u cijelom mom zivotu, mislim da to nije previse za tako dug zivot![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
naravno da postoje stvari koje ne zelis pricati nikome...tako da to i ne pricam nikome, samo sto je tih stvari vrlo malo....mozda tri u cijelom mom zivotu, mislim da to nije previse za tako dug zivot
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Neopterecujem nikoga sa svojim problemima, ako ih imam..Mislim da mi netreba savjet niti necije rame za plakanje...
Tako sam naucila ..ja to najbolje prevazidjem sama...
Tako sam naucila ..ja to najbolje prevazidjem sama...

koliko god odlucim da sutim, ja to ne mogu....kad god pomislim da trebam neku svoju stvar zadrzati za sebe, kad tad je kazem, bar jednoj osobi....tesko da sutim i presutim....pade mi na pamet savjet jedne prijateljice koja je starija od mene u braku je dugo, kao savjetuje ona mene da se ne svadjam za sitnice i da sta presutim i zapamtim, pa kao kad se prelije casa sve skrsim u lice, a ja joj hladno kazem da ne mogu tako jer bih mogla sta zaboraviti....
Svak covjek ima problema...ako ne jedne prirode onda druge... Moje probleme netreba da zna niko drugi osim mene...I zasto uopste opterecivati druge sa tim...Ako bih vec morala da kazem ...to treba da bude jako povjerljiva osoba...ali u danasnje vrijeme, takvih osoba je malo... 

Mogu da dignem još jedan spomenik šutnje......
Živjela sam bajku u kojoj sam bila jako sretna voljela sam tu bajku i gradila je zajedno sa nekim, ali mislim da je jedina koja je imala ružan kraj.
Sad mogu da oćutim bol koji je ostao poslije nje, bol od istine.........A trebala sam znati da bajke ipak ne postoje...........
Živjela sam bajku u kojoj sam bila jako sretna voljela sam tu bajku i gradila je zajedno sa nekim, ali mislim da je jedina koja je imala ružan kraj.
Sad mogu da oćutim bol koji je ostao poslije nje, bol od istine.........A trebala sam znati da bajke ipak ne postoje...........
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Moje misljenje ,,treba svoje probleme precutati za sebe..i sam ih rjesavati...
Niko nije tako pouzdan da vas saslusa ..da je mjerodavan da ti da savje.a da bilo kada nedodje u situaciju da to iskoristi. ako nista uzme te za primjer da pomogne nekom trecem.....Samo roditelj pozorno slusa tvoj problem ,pravilno ga svata ,i pravilno moze dati savjet ili sugestiju......A posto ih nemam znaci sama to rjesavam...
A za ostale prijatelje nema garancije..i nije pohvalno..Primjenis ga a ono skroz pogresno ..slomis ponovo nogu..
Zato ako si upao ..sam ustani...nemas KOGA DA TUZIS......
Niko nije tako pouzdan da vas saslusa ..da je mjerodavan da ti da savje.a da bilo kada nedodje u situaciju da to iskoristi. ako nista uzme te za primjer da pomogne nekom trecem.....Samo roditelj pozorno slusa tvoj problem ,pravilno ga svata ,i pravilno moze dati savjet ili sugestiju......A posto ih nemam znaci sama to rjesavam...
A za ostale prijatelje nema garancije..i nije pohvalno..Primjenis ga a ono skroz pogresno ..slomis ponovo nogu..
Zato ako si upao ..sam ustani...nemas KOGA DA TUZIS......