![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
A komentarom o zenama koje koriste muskarce kazete:
Pa tako i treba
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Ubijedjen sam da cak tu na forumu, ima zena koje ste iskoristile muskarca barem jednom, ako cak nema takvih koje koristite jos
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
AlergiÄÂnost može biti i u brisanju postova - al i ne moraLAFF je napisao/la:A vidi kako ste alergicne kada se radi o iskoristavanju zene![]()
Ostavinska rasprava je samo kraj price...lattemma je napisao/la:ko ce cekat da jedno ili drugo krepucne radi miraza
Naravno da se treba to da svodi na pomoc u materijalnom smislu ,a ne da djetetu trazis supruzbika,zbog vasih gledanja interesa tu..Djete treba samo sebi izabrati osobu za brak,a ne kao sto je to ucinila prosle godine moja jedna poznanica...Ra-Ja je napisao/la:Ostavinska rasprava je samo kraj price...lattemma je napisao/la:ko ce cekat da jedno ili drugo krepucne radi miraza
Nema rodilja naravno ako je zaista roditelj...koji nebih za svoje dijete skinulo zvizdu s neba ako bi mu zatrebalo...Tu se sigurno slazemo..![]()
Zato kada se dijete ozeni ili uda , sve sto mozete pomoci ili sto i nemozete vi za njega stvarate ..ne zbog zeta ili snahe , nego zbog svog djeteta, da mu bude sto lakse da stane na svoje noge..Tu pomoc ima uvijek Vase dijete od Vas, i treba da ima ...dokle god ste zivi !..A isto tako uz vase dijete i njegov supruznik ima koristii...Tako razmisljaju roditelji koji traze svom djetetu muza/zenu.
Vjerovatno ti i mama tako kaze.....PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:nisam odavde....a i briga me svak ima svoj život