DA papayko......za sve su krivi Jevreji i Pederi .papaya je napisao/la:Samo malo pitanjce, ja sam bila rijesila da necu vise na politiku, ali stvarno mislite da SAMO SAMO jevreji krivi??? Znaci ni sekundu drugi? Ni malo?
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
DA papayko......za sve su krivi Jevreji i Pederi .papaya je napisao/la:Samo malo pitanjce, ja sam bila rijesila da necu vise na politiku, ali stvarno mislite da SAMO SAMO jevreji krivi??? Znaci ni sekundu drugi? Ni malo?
totalno se varas....papaya je napisao/la:joj, joj, joj![]()
Ne razumijes ti mene
Vi gledate kao muslimani na sve to,,,jevreji vide skroz drugu pricu.
papaya je napisao/la:ne da zive pod neciju vlast, vec ZAJEDNO.
Pogledaj ti
http://www.youtube.com/watch?v=QS2ryzgn1KY
Zlocin tog "svabe" nad njima su cionisti iskoristili,da stvore drzavu Izrael.papaya je napisao/la:a ko ga stvorio? Kad? Zbog cega?
![]()
da nije sve zbog onog shvabe?
Ali bi i dalje bilo Pederapapaya je napisao/la:e moj ti,,da bar zene vode politiku, ne bi ovog S**** bilo...
Malezijska dobrotvorna organizacija u Gazi je izvjestila o ulasku konvoja sa humanitarnom pomoći u vrijednosti 100. 000 dolara u pojas Gaze. Organizacija pod imenom "Sigurnost Palestine u Maleziji" je saopÅ¡tila da je konvoj sa humanitarnom pomoći i lijekovima preko pograniÄÂnog prelaza Refah uÅ¡ao u Gazu.
U saopÅ¡tenju se navodi da će se pomoć podjeliti siromaÅ¡nom stanovniÅ¡tvu i bolniÄÂkim organima u Gazi.
U konvoju je bilo 12 Malezijaca koji zbog nekoordinacije sa egipatskim vlastima nisu ušli u Gazu. Nakon što je Hamas preuzeo vlast u Gazi 2007. godine ovaj region se nalazi pod izraelskom blokadom.
Izraelski režim nije ukinio ograniÄÂavanja za kretanje palestinskih stanovnika pojasa Gaze. Ministarstvo rata Izraela saopÅ¡tili je da posljednja odluka za smanjivanje sankcija protiv stanovnika Gaze ne upotpunjava izlazak Palestinaca iz ovog regiona.
Nakon nemilosrdnog napada izraelske vojske na konvoj sa humanitarnom pomoći i lijekovima za Gazu, prilikom ÄÂega je ubijeno 9 turskih državljana, Izrael je pod pritiskom meÄ‘unarodne zajednice pristao na smanjivanje i ograniÄÂavanje sankcija stanovnicima pojasa Gaze.
Nakon pobjeda Hamasa na slobodnim i demokratskim parlementarnim izborima u Palestini izraelski režim pod blokadom drži pojas Gazu.