hahahahaha. dragos mi je mucacos da vam se svidjos temos. ja se nados da cemo imati mnogo zabavos. izvinjos se sto sam bio odsutos. bio sam sa dragos, a sad moram hrkos, jer sam umornos, a i ranos ustajos.
kao sto rekos, vi se mogos dogovoros oko daljos. da li samo ovako pricos kako bilos ili krenemo neku pricos.
zelim vam lakus nocos i fino sanjos
umalo ja zaboravos zatvoros prozoros. osjecam odnekud puharos pravos
Valjam se od smijehos umjestos da mi bude zaos ... mahnem vamos ... idem okos da odmorimos, tj. idem da se tushiros.
Pozdravos od Im_ex_os :mrgreen:
ps - paparacos, tema ti je mrakos ... cestitamos, pravi si lafos :mrgreen: nikom te ne damos svegamos na svijetos inache, ima da radi faustos ako ti ko nachepos na nogos
ajde da zapocnemos tu saunicos spanjolskos ....ovakos
posto je papayos vec spomenulos da joj je zaos jer ju je bosmanos vec zaprosios mislim da nebi bilo losos da tu nastavimos ....
znaci . paparacos zaprosios papayaos , a ona nemozes da prihvatos jer je vec zarucenos sa bosmanos
paparacos na to kazos ....
sad nastavite ako vam se svdja pocetak a ako ne onda pocnite nesto drugo
Obljevos me suzos u gore od gluhos dobos (01:39).
Majkos dragos, da znas cemu se smijos u ovo dobos rekla bi da sam frcos na skrozos
Al, paparacos je krivos i nek je, nemoj da bi ga mrkos pogledalos jer me ti, majkos, nikad ovakos nasmijala nisos da mi suzos frcaju okolos
@ badgirlos
Manos fantazijos ... meni se ne svidjos
Budimos realos i to ce bitos prava stvaros
Ili da glasamos, a? :mrgreen:
Tu je Vornos. Mislim, jos ga drzos memorijos.
Ne lichos mi na njegos da otidjos bez pozdravos.
Al, nestos se mislos ... hmm ... Don Vornos k'o da se foliros .. il mozda stidos (ma neee, taj se ne stidos) .. ali, nikako da glasos i prichos s namos, amigos.
hmm ... ne bih bas reklos da je pederos ... nemoj u mene da sumnjos, vidjelos si mojos ukusos na sexos slikos da ne omanos ... a ha, mmm ... Dzems Dinnos.
Ipak se foliros ... da, Vornos.
A mozda nam se i pridruzhos, vremenos, a? Sta ti mislos?