Pa ne znam tequila ovo zadnje sta si napisala to mi nije jasno, sto se tice meteora a sta sad: udari, udari, ja ko dare ne sekiram se puno kako bude drugima bit ce i meni, to se odnosi i za smak svjeta, ali ne razumjem ono o samoubojicama...tako svaka vjera nalaze da je samoubojstvo grijeh i po Bibliji ides u pakao ako se ubijes, vjerojatno po Kuranu dusa luta do smaka svijeta, ali meni je najbolja ona po budizmu tj ljudi koji vjeruju u reinkarnaciju misle da se samoubojica uvjek u drugom zivotu vraca u isti problem zbog kojeg se ubio dok ga ne rijesi
A o tim crnim rupama i Svicarskoj slabo znam, ali mi se ne svida kad covjek glumi Boga ili pokusava imitirati prirodu
Smak svijeta ili sudnji dan
- vornevljev
- Zvijezda foruma
Pisa¹e jednom jedan o tome
vornevljev je napisao/la:Ali mene brine i ona stvar koja se desavala dosad nebrojeno puta da su astrofizièari i ini apokaliptièni matematièari nesto izracunali oslanjajuæi se na razlièite religiozne spise ili spise drevnih civilizacija,i kad se to nije desilo oni se ograde kako su pogrijesili u raèunu i kako ce se to o cemu oni prièaju desiti za xy godina.
U SLUŽBI DOBRA I ZLA
- vornevljev
- Zvijezda foruma
"Dame i gospodo, prekidamo na¹ program plesne muzike radi izvanrednih vijesti Intercontinental Radio News.
Dvadeset minuta prije osam prema centralnom vremenu,prof.Farell sa opservatorija Mount Jennings,Chicago,Illinois,uoèio je nekoliko eksplozija zapaljivog plina,koje su se pojavile u pravilnim razmacima na Marsu.
Spektroskop je pokazao da je zapaljivi plin vodik i da se kreæe prema zemlji velikom brzinom.
Prof. Pierson sa opservatorija Princeton potvrdio je ovaj nalaz i opisao fenomen kao: "Plavu plamenu strijelu ispaljenu iz pi¹tolja"!
A sada se vraæamo muzici Ramona Raquella koji svira za vas u Park Plaza Hotelu u New Yorku."
Dvadeset minuta prije osam prema centralnom vremenu,prof.Farell sa opservatorija Mount Jennings,Chicago,Illinois,uoèio je nekoliko eksplozija zapaljivog plina,koje su se pojavile u pravilnim razmacima na Marsu.
Spektroskop je pokazao da je zapaljivi plin vodik i da se kreæe prema zemlji velikom brzinom.
Prof. Pierson sa opservatorija Princeton potvrdio je ovaj nalaz i opisao fenomen kao: "Plavu plamenu strijelu ispaljenu iz pi¹tolja"!
A sada se vraæamo muzici Ramona Raquella koji svira za vas u Park Plaza Hotelu u New Yorku."
Zadnja izmjena: vornevljev, dana/u 25 Sep 2008 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
U SLUŽBI DOBRA I ZLA
Re: SMAK SVIJETA ILI SUDNJI DAN
ev sta reci drugo sem zenska posla......odose one pod jorgan