Pilana
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
- _ramayana_
- Hronicar foruma
Re: PILANA
Jednom sam bila izlozena stravicnom hrkanju,kuku meni,jedne prilike zatrefili se gosti kod mene,mama i ja smo morale nekako da spavamo zajedno takav raspored bio,a nisam mogla vjerovat i nije cudo sto moj oćuh spava ko zec pa zena ubi sa tim hrkanjem ziva sinfonija i taman kad sam pomislila evo ga smanjiva se intenzitet hrkanja a ono jos gore,ma ziva ludnica.
Znam samo kad je ustala da je bila sva plava od mog stipanja,sta cu joj ja morala sam nekako usutkati je.
Znam samo kad je ustala da je bila sva plava od mog stipanja,sta cu joj ja morala sam nekako usutkati je.
Uh moja najdraza tema :mrgreen:
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
ja koliko znam, ima neka vrsta stipaljke koja se stavi s vanjske strane i ublazuje hrkanje.
ja licno ne hrcem. smeta mi kad drugi hrcu, jer onda ne mogu da spavam. brat mi nekad zna hrkati. tad ga samo drmnem i kazem da prestane, jer ne mogu spavati. on to primi mahinalno i opet nastavi. pa mu isti tretman pruzim nekad vise puta. u glavnom, pomaze
ja licno ne hrcem. smeta mi kad drugi hrcu, jer onda ne mogu da spavam. brat mi nekad zna hrkati. tad ga samo drmnem i kazem da prestane, jer ne mogu spavati. on to primi mahinalno i opet nastavi. pa mu isti tretman pruzim nekad vise puta. u glavnom, pomaze