Vele kada se skinaju cini i prokletstva da se to vraca toj osobi koja ih je bacila....tako kazu

dojbinica je napisao/la:BijesanPuz je napisao/la:Sujevjerje je kad ti crna macka predje preko puta a ti odma mislis da ce se nesto lose desiti.. i slicne situacije..
A sihr i zapisi.. to se moze svakom desiti.. Bez obzira dali vjerovali u to ili ne..
mislim da ima neÅ¡to, Å¡to se nauÄÂno ne može objasniti
ima veze, jer dzin i sejtan(djavo/vrag) nisu isto!ekranka1 je napisao/la:pa nema veze sad naziv ,mozes ga ti zvati i vrag i djavo ,ali postoji
pa ne ratuju politicari, nego narodhypnose je napisao/la:Ja sam isto cula svakakvh prica ....ali mi je stvarno tesko vjerovati da su istinite, pa da tako moze ne bi bilo ratova nego bi se samo carkama unistavali....
odemo nekom hodi ili nekoj babi i narucimo np.da politicare koji nam se ne svidaju sredi.....![]()
stvarno nemoguce
ne vraca se to toj osobi. nego u slucaju da saznas da ti je neko podmetnuo sihir i pronadjes ga, tad ti se pojavi ta osoba koja ti je to uradila tj. "dodje ti na noge" sama!sabinaX je napisao/la: Vele kada se skinaju cini i prokletstva da se to vraca toj osobi koja ih je bacila....tako kazu