hehe gledao sam taj film... A dobro nije to kod mene bas tako brzo... Ima vremena da se odlucim...
a parkic nije losa ideja ekranka..
Zarudzba
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
Hebem ti , to je k`o u filmu ,............ toga u Sloveniji nemaLiEn je napisao/la:Evo kako je jedna cura bila zarucena.. svog je buduceg muza upoznala na jednoj stranici slicnoj bol-chatu, zaljubili se i on dosao iz amerike kod nje u posjetu za 2 sedmice. Nekoliko mjeseci kasnije spakovala je sve svoje stvari u jedan veeeliki crni kofer i otisla kod njega. Kroz 3 mjeseca se vratila kuci da uredi jos neke stvari sa stanom a kad se vratila u ameriku on ju je cekao na aerodromu u crnoj limuzini i sa prstenom

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
ma jok. cisto iz radoznalosti. gledao sam nedavno jednu emisiju, gdje se radilo o tome, pa me je eto potstakla na ovu temu.Bosancicaa je napisao/la:sta drug treba da se zarucujes uskoro pa zato si postavio
ovu temu jel ti to treba neki savjetcic :-k
bas je bilo interesantno to kod tebe. mogu zamisliti kako si izgledala onako izgubljena

- vornevljev
- Zvijezda foruma