Priznati ljubav ili cekati?
hej ljudi..uspijelo mi je!!!! 
Vec oko godinu dana svidja mi se jedan decko ali nikad ni u snu nisam pomisljala da bi mozda imala sta sa njim..prosle sedmice nasla sam ga na jednoj stranici slicnoj bol.chatu, pisala mu a vec sljedeci dan sjedlili smo u kaficu i pricali kao da se znamo 100 godina! Sutra se opet vidimo i ko zna..mozda se i razvije nesto
Zato, ako vam se ko svidja, pridjite mu, ma koliko sramezljivi bili, vjerujte ni ja nisam toliko hrabra ali ipak USPJELO mi je! Ne vidim zasto ne bi uspjelo vama... Jos samo jedna rijec za kraj - BELIEVE!!!!
izvinite ljudi, u sedmom sam nebu, jos koji dan i spustam se ...

Vec oko godinu dana svidja mi se jedan decko ali nikad ni u snu nisam pomisljala da bi mozda imala sta sa njim..prosle sedmice nasla sam ga na jednoj stranici slicnoj bol.chatu, pisala mu a vec sljedeci dan sjedlili smo u kaficu i pricali kao da se znamo 100 godina! Sutra se opet vidimo i ko zna..mozda se i razvije nesto

Zato, ako vam se ko svidja, pridjite mu, ma koliko sramezljivi bili, vjerujte ni ja nisam toliko hrabra ali ipak USPJELO mi je! Ne vidim zasto ne bi uspjelo vama... Jos samo jedna rijec za kraj - BELIEVE!!!!

izvinite ljudi, u sedmom sam nebu, jos koji dan i spustam se ...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Re: Priznati ljubav ili cekati?
Uh, teško pitanje...
Treba priznati svoje emocije ali naravno gledati kome ih priznati, ima ljudi kojima kad pokažeÅ¡ svoje osjećaje lijepo pobjegnu od tebe, mislim da treba naći pravi trenutak i zato, jer ako to kažeÅ¡ osobi na poÄÂetku veze ili znaÅ¡ da se ta osoba i sama plaÅ¡i osjećaja onda riskiraÅ¡ da izgubiÅ¡, ali u svakom sluÄÂaju bolje je izgubiti prije nego poslije kad se joÅ¡ viÅ¡e vežeÅ¡.
Dakle, svakako treba priznati.
Sad se sjetih kad sam ja trebala reÄÂi svom bivÅ¡em da ga volim
imali smo nekih razlaza, mirili se i konaÄÂno je situacija da mu kažem kako stvari stoje, a ja kukavica nisam mogla. I odluÄÂim u sebi da kažem i kažem sad ću ali jednostavno nisam mogla prevaliti preko usta, iako smo bili dugo zajedno.
Helem, ne kazah ja i tako ÄÂovjek shvati da ga ja ipak možda ne volim i fino me ostavi
Treba priznati svoje emocije ali naravno gledati kome ih priznati, ima ljudi kojima kad pokažeÅ¡ svoje osjećaje lijepo pobjegnu od tebe, mislim da treba naći pravi trenutak i zato, jer ako to kažeÅ¡ osobi na poÄÂetku veze ili znaÅ¡ da se ta osoba i sama plaÅ¡i osjećaja onda riskiraÅ¡ da izgubiÅ¡, ali u svakom sluÄÂaju bolje je izgubiti prije nego poslije kad se joÅ¡ viÅ¡e vežeÅ¡.
Dakle, svakako treba priznati.
Sad se sjetih kad sam ja trebala reÄÂi svom bivÅ¡em da ga volim

Helem, ne kazah ja i tako ÄÂovjek shvati da ga ja ipak možda ne volim i fino me ostavi

Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
moby_76 je napisao/la:trba priznati
I ako osjetis da ti nesto znaci..i ona to zna,,ili on..svejedno..mnogi se boje tih osjecaja iz prostog razloga sto su navikli da se nevezu..ili jednostavno,,ne osjecaju ono sto ti osjecas..ili,,samo su zeljeli da imaju dokaz da MOGU osvojiti!!..ljudska osjecanja su cudo..neko zna manipulisati sa njima..ima hiljadu objasnjenja ali nigdje odgovora!
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
priznati i sahraniti se 

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re:
Ovo je jako dobro receno, odnosno, na zalost, istinito; nebitno s cije strane da dolazi ono Volim teButterfly je napisao/la:Nemam problem sa tim da priznam ljubav, ali rekla sam da vise nikad to necu uraditi, jer ne shvatam tu ljudsku psihu, da kad priznate ljubav onda misle da mogu raditi sto god zele i da ce biti tolerisano :baa:
sve u svemu ne treba priznati nista dalje od onog" pa... drag si mi"
To pa ... drag si mi, da, pokazuje se najboljim "oruzjem", mada, k vragu, nema jachinu.
Kuda idu ljudi kao ja ...
uvjek malo cekam...da li je to dobro
...neznam
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....