Raspad Bosne je neminovan

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Poruka
Autor/ica
paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#16 Post Postao/la paparaci »

ovo stvarno prelazi sve granice i besmisleno je! ovo je vec koji BOLESNI korisnik po redu, koju svjesno provocira! stvarno bi se ovakve teme trebale odmah izbrisati/zakljucati ili takve korisnike banovati!

a ti milose dragi ne valjaj gluposti i svoje komplekse LECI na nekom drugom mestu!

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#17 Post Postao/la mrki62 »

Ra-Ja je napisao/la:Nije za moj pojam vrijedno se nervirati od bilo cijih provokacija... :-k

Ni Milos niti mi se nepitamo bas puno....neznam koliko mozemo doprinjeti razvoju situacije...bas... :chuckel:
Mi se pitamo i to mnogo vi¹e nego nam se èini a prije svega se pitamo na izborima !!!!!!!!!
Svima onima , kojima smeta RS poruèujem ; ne glasajte za one , koji su sudjelovali u stvaranju RS a tu prvenstveno mislim na SDA , a nadajmo se da su tada bili svjesni ¹ta potpisuju i da nije u opciji ovo ¹to Milo¹ ovdje pi¹e a ako jeste u opciji otcjepljenje , onda svu svoju energiju usmjerite negdje drugdje a to je opet SDA !
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#18 Post Postao/la mrki62 »

Milo¹e saslu¹aj ovo http://www.youtube.com/watch?v=2vLgrDQ9CpY
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

danjel
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#19 Post Postao/la danjel »

Republika srpska je tvorevina ratnog zloèina,i genocida nad jednim narodom...A ne mo¾e se odcijepiti zato jer u njoj ¾ive graðani 3 pa i vi¹e razlièitih nacionalnosti....
Ama ja bi vama dao sve samo da vas vi¹e ne gledam i da nemam kontakta svama...Idite sotone i nas ljude pustite da ¾ive....
A na kraju krajeva mo¾e se sva¹ta desiti ali mi iz du¹e nemo¾ete uzeti BOSANCA..... :angry:

kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

Re: Raspad Bosne je neminovan

#20 Post Postao/la kajs »

Milos26 je napisao/la:

Ko je Rogozin ?

Kosovari, nek vam je sa srecom nova dr¾ava. Iskreno vam ¾elim sve naj naj…
kakav si ti srbin i veliko srbin kad ovako ono hladno se odrices kosova temelja srpske drzave i sl, kosovske bitke smetog lazara i gazimestana, ma jok veze ti ovo nema pojma ti nemas, samo valjas gluposti

dobro pitanje, ehehe, gde nadje ovog jasno mi nije

Poreklom je Srbin i praunuk je srpskog dobrovoljca u ruskoj carskoj vojsci.
nek ima i lozu, dobro da nije repa bez korjena

Rogozin je svojevremeno redovito odr¾avao kontakte sa Slobodanom Milo¹eviæem, kojem jer stalno prebacivao da ne brine dovoljno o Srbima u bosni.
interesantno, nego kao i onaj sa kim je odrzavao kontakte i savjetovao ga i planovi ovog "savjetnika" su unaprijed osudjeni na propast, pa tako i ove njegove besmislene izjave, gluposti

©ta je bilo Musosi, Poturice, Mujage? Ukakili ste se? Ode vam Srpska iz bosne Bosna je polumrtva. Umire, jednom nogom u grobu a drugom zakoraèila. Sarajevski pa¹aluk vam preostaje...

haha, dobra fora ovo sa pasalukom, nego mislim da ne moze biti, ipak je gradjansko ustrojstvo u Osmanskoj Turskoj koje je budi receno prisutno bilo 550 godina, ono kada smo se mi poturcili, :lol: , poznavalo je termin Sand¾aka, to je vi¹e od pa¹aluka teritorijalno, a sad sto vas boli da ce Bg da vam bude pa¹aluk to je druga stvar u osnovi on je uvjek i bio, zato nemoj ovaj tvoj mora to da zna,

i ono sto se tice kakenja, ma ima vode opracemo se, lijevom rukom, al ce te ti i takvi kao tu uvjek ostati usrani :mad:

i zamolio bih administraciju da malo povede racuna sto dozvoljava ovakve provokativne natpise i gluposti, mislim prava je glupost dozvoliti da se citira i davati publicitet nekom budali kao sto je ovaj Rogozin, neki ludak koji zivi u zamisljenim svjetovima punim mrznje protiv drugog i drugacijeg i sad mu mi dozvolimo toliku slobodu, koju mislim da mu u njegogoj kuci ne dozvoljavaju, da ludaci slicni njemu komentarisu njegove ludorije,

ima neki poredak u svojetu, krece od prilike

ujedinjene nacije

savjet bezbednosti

islamska konferencija

MMF

NATO

e onda na teritoriji evrope

Evropska unija

OSCE

to bi trebalo postivati i naravno zvanicne stavove drzavnika u drzavama u kojima zivimo, a davati publicitet nekim glupanima i bolesnicima i kojekakvim NVO po pitanju ovakvih i slicnih stvari to je savrsena glupost.
"Jer su naša mjerila drugačija i naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugačijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#22 Post Postao/la mrki62 »

papaya-republic je napisao/la:Laffe, zar ti uzivas u ovome svemu?
Kakav si ti moderator kad ucestvujes u ovakvoj glupoj temi?
Jedan Milos dodje i provocira, vrijedja i op, ajmo sad svi.
Nije okej.
Bez takvih kao ¹to je Milo¹ - meni je dosadno , neka njega :wave:

slika

slika

Milos26
Los Korisnik/ Banovan Korisnik

#24 Post Postao/la Milos26 »

Hehehehehe.....polako poturice ...progutajte saku eksera jer izgleda da imate manjak zeljeza u krvi ...nesto se brzo palite ....da niste mozda na plinski pogon ?
Vidim da vas je bas pogodila ova tema, a to znaci da ste se ufrkali.
Mene licno uopste ne boli gubitak Kosova. Sad cemo lakse da se odvojimo od vas islamista.

Znam ja dobro sta je vama svima. Evo sad cu da vam uspostavim dijagnozu. Boli vas nekoliko stvari.

1. Boli vas cinjenica da ste niko i nista. Dok su Srbi na prvom mestu Srbi, na drugom Pravoslavci, vi ste muslimani dok naciju nemate. Znaci vi ste niko. Odrekli ste se svog porekla. Izmisljate koje kakvu bosansku naciju koja ne moze postojati. Kakva je to nacija koja dobija naziv po drzavi koja je postojala i pre nego sto ste se u nju doselili? Drage moje poturice, jel znate da narod cini drzavu, a ne drzava narod...
Islam je vas upropastio. Opijeni ste njime ko pijan covek, alah vam je udario u glavu i samo vidite zelenilo. Zato ste rastrojeni i izgubljeni... niste niko i nista, islam vam je sve sto imate, jedina nada i uteha.

2. Krivo vam je sto ste izgubili rat u bosni. Ali da vas podsetim to ste i sami trazili. Prvi ste poceli pucnjavom u Sarajevu, a onda vam neko drugi kriv sto ste nastradali. Znate kako se kaze, SAM PAO, SAM SE UDARIO. Sto ste trazili to ste dobili.

3. Krivo vam je sto Srbi imaju istoriju i kulturu dugu preko hiljadu godina. Vasa istorija pocinje od 70-ih godina kada ste se poceli izjasnjavati ko Muslimani... (smejurija... muslimanska nacija hehehehehehehe, smeh do suza).

4. Mrzite Srbe jer ste od njih postali. Ako vec tvrdite da postoji bosanska nacija, da vas podsetim da pola vas bosanskih poturica vuce korene iz Srbije, ali su pobegli u bosnu kad je Srbija oslobodjena od Osmanlija. To je i slucaj sa vasim Alijom IZMETbegovicem koji je Beogradjanin po poreklu ciji su preci pobegli u bosnu posle oslobodjenja.

5. Ufrkali ste se jer znate da ce Srpska otici od te vase islam-bosne. Posle Republike Srpske ide i Herceg-Bosna. Ostaje vam Sarajevo i Bihac.

Jos da dodam. Gospodo poturice, vi koji zivite u sarajevskom pasaluku i okolini, ne dozvolite poturicama rasejanim po celom svetu da vam vise sole pamet. Zar oni koji su pobegli iz te jadne bosne cim je prva puska zapucala, da vas huskaju i pametuju. Pa kolko su oni hrabri vidim cim su se ukakili i pobegli glavom bez obzira i zive u hriscanskoj Evropi i Americi.

Do sledeg kuckanja gospodo islamisti, poturice, mujage, balije, pozdravljam vas srdacno.

Isuse cuvaj gresnike...
Zadnja izmjena: Milos26, dana/u 18 Feb 2008 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#26 Post Postao/la sabinax »

Milos26 je napisao/la:Do sledeg kuckanja gospodo islamisti, poturice, mujage, balije, pozdravljam vas srdacno.
Isuse cuvaj gresnike...
Joj a sta mene nisi spomenuo...sad necu moæi spavati :D
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#28 Post Postao/la mrki62 »

Sad idem na posao a veèeras odgovaram - garant , da nauèim milo¹a o srbstvu , po¹to on pojma nema a do veèeras ,....dragi Milo¹e , prosvijetli nas , koliko je srbin kao nacija star narod .
Objasni ko i ¹ta ste prije bili i koliko vremena imate SRPSKU crkvu .
I ne zaboravi , mi smo preuzeli vjeru od OSMANLIJA , jer TURCI su cca 85 godina star narod :wave:

slika

slika

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#29 Post Postao/la paparaci »

hahhahahahahaha. Boze, budale! ali nista novo. pojede nam se milos sto izgubise kosovo, pa sad ovdje dosao da iskali svoj bjes.

ipak, zalosno stvarno sto se ovakve bezobrastine tolerisu!
laffe, laffe.....budi dostojan svom nicku i svojoj poziciji ;)

Odgovori