Å ta je za vas nepristojno?
Ra-Ja je napisao/la:Ucim se od tebe.....pasa74 je napisao/la:ma ra-ja prava si pametnica,znao sam ja![]()
Mislim da se ti neokreces za prolaznicima...ipak....a za prolaznicama mozda krijuci...jer si stidan....
ma kakvi stidljivJa [-X ,a diskretno se okrenuti za lijepom djevojkom nije vala nepristojno,neznam ko bi se mogao suzdrzati,ja sigurno NE
Nepristojno jest..okretati se ...ali ono ko gledas nesto drugo nezainteresirano.. mozda i prodje.....pasa74 je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Ucim se od tebe.....pasa74 je napisao/la:ma ra-ja prava si pametnica,znao sam ja![]()
Mislim da se ti neokreces za prolaznicima...ipak....a za prolaznicama mozda krijuci...jer si stidan....
ma kakvi stidljivJa [-X ,a diskretno se okrenuti za lijepom djevojkom nije vala nepristojno,neznam ko bi se mogao suzdrzati,ja sigurno NE

Re: ©ta je za vas nepristojno?
uh,a ja toliko mlataram dok pricam,desi mi se da oborim sve sa stola,Danielle je napisao/la: Kada mi neko nesto prica a pri tom me mlati stalno rukama (Prica rukama)...Nepristojno i ide mi na zivce
sad mi je jasno sto niko nece da sjedi pored mene

meni je najnepristojnije kad dodjes nekom u posjetu,a ta te osoba ne doceka na vratima,
cujes glas sto te poziva da udjes,
pa ti trazis kroz cijeli stan kao da se igras skrivalice i
naravno kada negdje udjes pozdravljas i pruzas ruku,a
niko da ustane.
Onaj osjecaj kad osoba sjedi,a gleda te nekako odozgo,ako znate sta mislim.To je jako nepristojno,pojavu sam primjetila vecinom kod nasih cura, :huh:
hehhheehe...smjesno je to okretanje za prolaznicima sto ra-ja kaze ili bolje receno za prolaznicama....evo idem ja jutros autom na posao i po ploèniku ide djevojka...ono vauuu...èak sam i ja pogledala....kratka jaknica s krznom oko vrata i rukava..uske traperice (dobra pozadina)...visoke èizmice
Ja malo pogledam...a zatim bacim pogled u retrovizor...a lik iza mene u autu okrenuo se za 90° hehhehheee....dobro da se nije zabio u bankinu
Mislim da to nije nepristojno....osim ako se cuje...ej maco...sss...ili da ti potrubi ako je u autu
Ja malo pogledam...a zatim bacim pogled u retrovizor...a lik iza mene u autu okrenuo se za 90° hehhehheee....dobro da se nije zabio u bankinu
Mislim da to nije nepristojno....osim ako se cuje...ej maco...sss...ili da ti potrubi ako je u autu
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Jedanput kada sam bila na moru vidjela sam na trgu toga grada 4 mladica kako razgovaraju i jedan od njih se nakaslja i poce covjek povracati...povrati on ispred njih svih i samo se oni zaokrenuse na drugu stranu i nastavise razgovor....
To je itekako nekulturno i gadno... a za nekoga kao da se nista nije desilo.... :-k

To je itekako nekulturno i gadno... a za nekoga kao da se nista nije desilo.... :-k
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- nepristojno je upadat drugima u rijec dok pricaju, tj prekidati ih
- nepristojno je viriti drugima u zub (ne bukvalno)...
-nepristojno je kihati a da ne stavis ruku, takodje zijevati i kasljati a da ne stavis ruku na usta
- nepristojno je ulazit u kucu a da ne pozvonis i ne sacekas dopustenje da mozes uci
- nepristojno je zvizdati u kuci ili u nekom drugom zatvorenom prostoru..
- nepristojno je govorit proste rijeci
-nepristojno je ogovarat nekoga iza ledja
- nepristojno je pricat na casu
hehe...
dosta lekcija za veceras.. kad naucite.. onda cu vam druge predavat
..
PRistojno je bar da procitate ovo da nisam dzaba pisao
- nepristojno je viriti drugima u zub (ne bukvalno)...
-nepristojno je kihati a da ne stavis ruku, takodje zijevati i kasljati a da ne stavis ruku na usta
- nepristojno je ulazit u kucu a da ne pozvonis i ne sacekas dopustenje da mozes uci
- nepristojno je zvizdati u kuci ili u nekom drugom zatvorenom prostoru..
- nepristojno je govorit proste rijeci
-nepristojno je ogovarat nekoga iza ledja
- nepristojno je pricat na casu

dosta lekcija za veceras.. kad naucite.. onda cu vam druge predavat

PRistojno je bar da procitate ovo da nisam dzaba pisao