Jugonostalgičari

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#18 Post Postao/la mrki62 »

jaran1 je napisao/la: Kada govorimo o Yugi, imamo pravo svi govoriti jer nam je bila zajednicka drzava
BiH nije tvoja drzava [-X
Jel to Kosovo tvoje , jer i tamo te ima cccccccccccc :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#20 Post Postao/la mrki62 »

Moj broj pored nicka je moje godi¹te , niti sam kad krio svoje godine a niti æu ih kriti.
Za mene je biv¹a Yu bila pojam slobode malog èovjeka. Mali èovjek je bio vrijedan i cijenjen a danas mali èovjek je breme , za koje dr¾ava nema alternativnog rje¹enja.
Mogu ovdje sva¹ta napisati , al neæu da ne bi nekom tlak previ¹e narastao - ne ¾elim nikog imati na du¹i :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#22 Post Postao/la mrki62 »

vidovita_dzemila je napisao/la:
pa pi¹i slobodno samo ako je vezano za temu i ako si bio sudionik toga ¹to pi¹e¹. nisam otvorila temu da bi velièali jugoslaviju kako jaran misli. dosta puta od starijih ljudi èujem da su svi imali, a niko nije imao previ¹e. i svi u imali kakav takav posao. nije bio velik jaz meðu ljudima dok danas postoje samo dva stale¾a. bogati i oni na granici siroma¹tva. ¹ta ti misli¹ je li to istina.
Nema AKO SAM BIO, jer ja jesam bio sudionik . ®ivio sam u to vrijeme , radio i disao u tom sistemu .
To ¹to si ti èula od ljudi , de ti naði sama odgovor ; jel ti ima¹ te ljude za budale ili za nekoga , kome se mo¾e vjerovati,................

Nije ba sve u bogastvu , d¾abe ti bogastvo kad nema¹ du¹e , d¾aba ti sve kad ne voli¹ i ne cijeni¹ samog sebe a kamo li druge.
Ljudi su se prije voljeli i obilazili . Opisala si svoje djetinjstvo , opisala si ono ¹to si do¾ivjela , jer ti se to urezalo u sjeæanje ,............... ova dana¹nja djeca ¾ive umjetni naèin ¾ivota i normalno je da se neæe nièeg ni sjeèati .
Prije je Juga bila pojam svega a danas je pojam tajkunizacije i siroma¹tva.

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#27 Post Postao/la mrki62 »

Velenje i Drvar :wave:

slika

slika

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#30 Post Postao/la paparaci »

hahahahaha. al se ovdje ratuje :D
de ba raja posvetite se temi.

mogu se samo prikljuciti tvom prvom komentaru dzemka.
a stripi je legendaran!

Odgovori