Ljubomora

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#16 Post Postao/la ra-ja »

Eto imas komentar od mene!

a LAFF-a...............a gdje je on? pobjegao znaci

Dzevad1979
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

poruka

#17 Post Postao/la Dzevad1979 »

svak je ljubomoran neko vise neko manje :biggrin:

irma26
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#18 Post Postao/la irma26 »

Ja mislila tema ljubomora secerko :-k

Bebuskaa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#19 Post Postao/la Bebuskaa »

PA LAFFE ti si postao popularan i trazen ovdje... :biggrin: ...kako je krenulo nastace LAFF seceras... :ballbounce: :P :P

Svaka osoba je ljubomorna ,sad svako je drugaciji i svako je ljubomoran na svoj nacin...ko kaze da nije ljubomoran znaci da ne voli tu osobu skojom se vidja...da volis ludo osobu i primjera radi vidis ga ili nju sa nekim samo prica i sl..malo flert ...naravno da ce vas nesto iznutra potresti ,necete biti tek tako smireni i ne primjetiti to.... :biggrin:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#20 Post Postao/la ra-ja »

Bebuska otkrila si Ameriku sa komentarom. :baa:

Dali se mi necemo da svatimo ili hocemo da imamo o temi ljubomora da pricamo.

Ja sam vec prije dala komentar o ljubomori a ti sada kao ja nesto drugo mislim .ja.
Mozes sta god hoces reci za LAFF-a daje secer ,dobar secerko,sexy,pozeli ga......znas to je meni cast..... dika.... konpliment da imam takvog tipa kraj sebe. ja cu vas jos izazivati za njega .Ali moras da svatis da je on samo MOJ.
Posto sam svjesna svojih kvaliteta,on zna sta na trpezi ima.
Ali ako taj tip prihvati izazov bez obzira na sve rizike, napusti mene ode flertovati sa tom zenom
to vec nije cast za mene. Ako se ja ljutim ,znaci ja sam povredjena:

To vec nije ljubomora to je realnost.koja povlaci za sobom sumnju,

zasto je to uradio,dali me voli,povjerenje itd
Bas me interesuje sta bih mislio da sad ja odem u krevet sa njegovim prijateljem? :-k
Muka mi je zaista od ovakve diskusije. :(
toliko od mene .kiss
Ljubomorna sam na tudji brak ili vezu ako je bolja od moje .ima tu sitnih
stvari gdje sam ja ljubomorna ali necu da vam kazem!!!MOJA LICNA STVAR :baa:

Bebuskaa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#21 Post Postao/la Bebuskaa »

:-k :-k ..kad bi se to sad dalo skontati na fin nacin....nebi bilo lose... :) ..
ta prva recenica..draga moja kako otkriti nesto sto je vec otkriveno ali u svakom slucaju....svaka cast na pokusaju!!!!.... :biggrin:..uz to ne moras se toliko muciti moja komentar nije bio upucen tebi....samo opusteno....hvala... :biggrin:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#22 Post Postao/la ra-ja »

Znam da nije upuceno meni??? :-k

LJubomora je bolest kada je u velikim kolicinama,a ja nisam bolesna.

Malo ljubomoran je svako ,i to je pozeljno izmedju parova,to je dokaz da se volimo.

Ja sam jako smirena vjeruj :ballbounce:

svaki komentar zelim obrazloziti da me svako razumije i zna kome je upuceno :baa:

Bebuskaa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#23 Post Postao/la Bebuskaa »

ok skrecemo sa tebe ali ti kako kazes da svaki komentar moras da obrazlozis i das svoje misljenje o tom komentaru znaci onaj ko je postavio i napisao kometar nema pojma kao ni blage veze o cemu pise i da neko mora da bude tu 24/7 i da obrazlozi postove...izvini ali tako se predstavljas....i ako nijeilo tebi upuceno cemu onda daljna komentarisanja i pricanja gluposti....bez smisla iznosenjenja licnosti i misljenja... :wave:

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

Re: Ljubomora

#30 Post Postao/la Alyssa_ »

secerka je napisao/la:e moja drugarica ima bas ljubomornog decka,
u svakom njenom pokretu on pronadje nesto zbog cega bi bio ljubomoran. i to njoj smeta, al s druge strane kaze kako je on prema njoj dobar, pazljiv,
i kako nema razloga da raskine s njim. kad bi sad sagledala celu njihovu vezu, osim ljubomore, ne postoji nista drugo sto njoj smeta.

cak i pocinju planirati o zajednickom zivotu
Vise ne izlazi nigde i to kad izadje nosi dva mobilna telefona ako je nemoze dobiti na jedan da je dobije na drugi
Neki dan joj je jedan od telefona razbio od zid :(

hmmm, to je jedna vrlo teshka situacija, lako je svima govoriti shta bi ona trebala uraditi, ali na kraju krajeva sve je na njoj da odluci...znam jednu curu, koja je imala momka i bili su dugo skupa znali su se odprije dugo godina, i vjencali su se i poceli zivjeti skupa, uvjek je bio ljubomoran, ali josh vishe kada su poceli zivjeti skupa...ima ona izreka "nikad neznash kakav je ko, dok nebudesh snjim u 4 zida zivio"...ljubomoran je postao na sve zivo, ama apsolutno sve, bio je bash odvratno ljubomoran, i to je preshlo sve granice, poceo je tuci, svashta joj govort ruzno, fameliju joj nije poshtovao, varao je, i ona pored toga svega je i dalje sa njim zivjela...znam shta svi misle sada...nekoliko je vremena proshlo, iako u joj svi govorili ostavi ga ali odluka je bila na njoj, i jedan dan ga je uspjela ostavit, nashla je snagu i ostavila ga..
...meni shto je rekla bilo je, niko nezna kako je to teshko, kako je teshko napravit tacan korak kad znash da zelish i morash ali neshto ti neda, to niko nezna ko nije dozivio...

ima dugo vremena od tada, ali ona i dan danas pati psihicki zbog njega...ali polako i vrijeme ce sve izlijecit...

to je bio moj komentar na ovu temu :wave:

Odgovori