Za organizovanu volontersku grupu, kolko znam - imaair je napisao/la:Imal jos sta djabe? Konak?

ako si mislila ovo za mene..ma vjerujem al nije mi bilo jasno dal tog zbilja ima..ne sudim ja nist-samo pitam..ja sam inace malo bedasta pa sve kasnije skuzim..tako da nezamjeri miIM_ex je napisao/la:Na neargumentovanu ironiju ne odgovaram ironijom niti imam namjeru ubjedjivati ikog da to JESU piramide.
Iskopavanja koja se vrse i imaju za zadatak pruziti dokaze da je Teza o postojonja prvih evropskih piramida osnovana i niko do sad se nije nasao dati valjan argument da to nisu piramide.![]()
Dodji na aktuelne lokacije gdje se vrse iskopavanja i na osnovu vidjenog, donesi sud sama. Ali ne utici na druge ako nemas dovoljno dobar argument o osporavanju ili odobravanju Teze, moj ti je savjet, sto ne znaci da treba da bjezis od dijaloga i sa neistomisljenicima, ne sve dotle dok ne osjetis vrijadjenje ma po kom osnovu.
Ubrzo nakon mog posta si se nekako bedasto oglasila, a posto sam s najpozitivnijom namjerom tipkala taj poduzi upis, ujedno i info i apel na odziv prezentaciji, cak ni to sto znam da si relativno mladja osoba nije me stopiralo da se i opet obratim.belly_dancer je napisao/la:ma nek su piramide..neka ih..samo nisam znala pobogu sta me odma napadate..aaa :baa: