ima moja neka ajmo rec kolegica jedna druga frendica joj busila (kucna radinost) jezik..sve se zagnojilo nije mogla pricat dva mjeseca.imala brizna terapije..baaaaa :baa: jeza me prode
..dobroje kad u životunekoga voliš,neko tevoli..
Da znas kako je to opasan zahvat sto je ta cura uèinila, èitala sam da je jezik opasno nestruèno bu¹iti da ima puno ¾ilica i ako fulas i pogodi¹ ¾ilicu moze¹ imati opasne posljedice...dobro je jos i pro¹la ..
Nisam za piercinge iz èistog razloga kao i tetovaze...to ipak ostaje za cijeli ¾ivot a pitanje je hoæe li mi se uvijek to svidati, i sta kada me proðe ta faza...
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me Make my day!
rekla je njoj doktorica kad je isla na pregled da je mogla pogodit glavni osjetilni zivac..
mogla je vise nista ne osjetit..
eh..
:-k
sva sreca..et sad joj je zaraslo pa je bolje..
ma sve je to ljepo..
ja bi u sustini htjela pirs na pupku..radi plesa i sve to..i moze zarast i sve..al nekako nebi dok ne rodim..malo me strah.. :huh:
Joj dajte...Belly nebi dok ne rodi...a sta ce ti poslije... ja uvijek zamisljam one lijepo istetoviranje djevojke...kada ce jednog dana biti stare bake, a ono leptiriæ na mlohavoj potrbusnici...ne mora bas tako biti ali malo karikiram
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me Make my day!
Iskreno meni se svida vidjeti na drugome...majuÅ¡ni piercing na obrvi ili kao cirkonÄÂić mali,mali sa strane nosića -iako ne zna baÅ¡ da li bi ja to sebi napravila