Igra istine
Re: Igra istine
ne nisam empaticna osoba jer bi me davno potrosili kao casu vode da jesam
sta je za vas poimanje slobode
sta je za vas poimanje slobode

sloboda za mene kao kategorija drustva zaista ne postoji, nitko od nas nije slobodan niti ce ikada biti, slobodu duha , cijenim , i to je ono sto mogu reci da je za mene sloboda , iako i tu treba biti na cisto, sa samim sobom i svojim unutranjim htjenjem
Vecina slobodu , smatra, kao rijec bez dublje podloge , a da li se netko od nas ikada zapita koliko smo ograniceni tom slobodom da slobodno disemo..
Smatras li da je danas svijet materijalan da se zanemaruju ljudske vrijednosti i zasto je to tako ako jest?
Vecina slobodu , smatra, kao rijec bez dublje podloge , a da li se netko od nas ikada zapita koliko smo ograniceni tom slobodom da slobodno disemo..
Smatras li da je danas svijet materijalan da se zanemaruju ljudske vrijednosti i zasto je to tako ako jest?
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
pa sve se svelo na materijalno , pa cak i voda se privatizuje
,
a koje su to ljudske vrijednosti , davno sam zaboravio , je li to zloba , zavist , sebicnost ,malodusnost , pljuni bliznjeg svog
zasto je to tako ? .; kazu ne moze se sve novcem kupiti , pa naravno da ne moze . pokusaj kupiti dobrotu ili prijatelja
za cas ces postati totalni siromah .
da li se samo na ovoj temi igramo istine ili testiramo druge ?
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
a koje su to ljudske vrijednosti , davno sam zaboravio , je li to zloba , zavist , sebicnost ,malodusnost , pljuni bliznjeg svog

da li se samo na ovoj temi igramo istine ili testiramo druge ?

ja ne testiram nikoga i 90% sam iskrena u odgovorima, 10 % ostavljam za sebe iz "sebicnih" razloga
zasto smatras da netko zeli nekoga testirati na ovaj nacin?
zasto smatras da netko zeli nekoga testirati na ovaj nacin?
Nesmatram i uopste nije vazno...
Da li Vam je postalo monotono dolazioti na forum?

Da li Vam je postalo monotono dolazioti na forum?
ne
da li si u stanju priznati gresku? traziti halal
da li si u stanju priznati gresku? traziti halal
da,lako prastam , radi sebe , ne zelim terete na dusi
u sukobu da li ides u krajnost da dokazes svoju istinu ili se povuces iz rasprave ako ocijenis da nicemu ne vodi?
u sukobu da li ides u krajnost da dokazes svoju istinu ili se povuces iz rasprave ako ocijenis da nicemu ne vodi?
hm, neces vjerovati moja mam kaze da je ona prva 4 razreda prosla umjesto mene, da sam bila ljencuga teska, da sam trebala cak i pasti 1 razred, nisam htjela pisati ni uciti nista..dakle trebao mi je tutor , sjecam se trauma pisanja zadaca i sjedeci s njom nad knjigom
ali je kontradiktorno to sto sam od sestog razreda ,ja na na noc citala po jednu knjigu..hmm..pod jorganom..
kasnije ne..
da li si ikada morala bubati?da bi zapamtila gradivo
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
ali je kontradiktorno to sto sam od sestog razreda ,ja na na noc citala po jednu knjigu..hmm..pod jorganom..
kasnije ne..
da li si ikada morala bubati?da bi zapamtila gradivo
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ne. Kontrolisu samo kad me pokupe
Ides li ubrzo na spavanje?

Ides li ubrzo na spavanje?
Kuda idu ljudi kao ja ...
Ja,da!
A ti?
A ti?