sta ti ovo znacipapaya je napisao/la:A on raste ko kvasac
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
sta ti ovo znacipapaya je napisao/la:A on raste ko kvasac
ahaaa....eh sad sam shvatila....ma neka raste, valjda zna paziti da ne prekipidiisaaa je napisao/la:beca nemas samo ti svoju ljubav na forumu imam i ja svoju -papaya
a ovo gore papaya je htjela reci da mu godi sto pises o njemu bar tako mislim
hvala draga, evo sad cu......ne smijem da pocnem...diisaaa je napisao/la:samo ti pisi bas imas dara za pisanje s uzitkom procitam tvoje pisanje
ajde cekam najbitnije je poceti poslije sama ruka pise slobodnobeca_jovi je napisao/la:hvala draga, evo sad cu......ne smijem da pocnem...diisaaa je napisao/la:samo ti pisi bas imas dara za pisanje s uzitkom procitam tvoje pisanje
Mic_Sokoli je napisao/la:mala je razlika između onoga što sada osjećam prema tebi i onoga što želim da osjećam...pazi razliku....ONO ŠTO OSJEĆAM i ONO ŠTO ŽELIM DA OSJEĆAM
ovo ne kontam![]()
![]()
sabinaX je napisao/la:ja samo znam, da beca....koliko god bila povrijedena (ako ce ikada biti), nikada nece pasti u ocaj, ona ima toliko samopouzdanja da nema te osobe koja ce je slomiti, vrlo se lako prilagodava svakoj situaciji, vrlo optimisticna...ponese je, znam to, vidim...ali za nju se ne bojim
znam da ako nista izvuci ce pouku iz svega i krenuti dalje dignute glave
naravno da joj to ne zelim...ali jako volim taj tip osobe, ja ih zovem "borci"