Da li ste stidljivi

Komentari Diskusije
Odgovori
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#136 Post Postao/la sabinax »

Ne slazem, puzu, ja recimo ne hodam u gacama ulicom, ne psujem i ne prdim medu ljudima ali ne nije sram pitati zasto je neki proizvod jucer bio 5 kn a danas je 10, nije me sram uci u kafic i pitati casu vode ako sam zedna niti zapoceti razgovor s nepoznatom osobom u autobusu, nije me sram reci nekome tko se gura ispred mene u redu da sam prije njega.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#137 Post Postao/la Bijesanpuz »

ali zbog cega nebi hodala ulicom u gacama ?? ili da u masi raje opsujes ?? ili zasto nebi vrsila nuzdu bilo gdje ??

jer se stidis naravno....
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci

vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#138 Post Postao/la vornevljev »

Joj ja ne znam je li to do kuænog odgoja ili ne¹to drugo,ali ja sam sve negdje do 16. ili 17. godina bio prestidljiv (ne bih ti ja nekog nesto upitao,ili uzeo od nekog nesto kad mi ponudi nema ¹anse),ali kasnije se to malo promijenilo mada sam i danas u nekim stvarima stidljiv,a ne bih trebao biti,jer su kad razmisli¹ to sasvim normalne stvari (poput ovog sto sabina ka¾e da bi upitala zasto je cijena necega bila jucer ovolika,a danas nije).Psovka jest nepristojna,ali opet ne smatram da ljudi koji s vremena na vrijeme nesto opsuju nisu stidljivi ili da su neodgojena.A kad smo veæ kod toga,pa na¹ humor sadr¾i u sebi toliko psovki koje ako bismo "zamaskirali" u bla¾e izraze,onda bi izgubio smisao.
U SLUŽBI DOBRA I ZLA

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#139 Post Postao/la sabinax »

BijesanPuz je napisao/la:ali zbog cega nebi hodala ulicom u gacama ?? ili da u masi raje opsujes ?? ili zasto nebi vrsila nuzdu bilo gdje ??
jer se stidis naravno....
Nije zato sto se stidim vec zato sto je to drustveno neprihvatljivo, pa cak negdje i zakonom kaznjivo...sve ovisi o normama drustva, sramezljiv biti po meni je osobina zbog koje ne cinimo opce prihvatljive drustvene obicaje zbog nekih kocnica u nama, po meni kocnice nastaju odgojem (bez obzira ukljucuje li on vjeru ili ne)
slika Make my day!

fikra
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#140 Post Postao/la fikra »

Ja nisam sramezljiva ali me je jako sram pred samom sobom i pred drugima ako se desi da sam nekomu nazao ucinila, ili ako sam u drustvu a ruzno se prica o nekoj trecoj osobi tada mi je stvarno neugodno. A sto se tice jeli neko prdnuo, hodao u gacama ili psovao na to ima svako pravo pa ko voli nek izvoli. Nije me sram sama uci restoran, uske hlace i majicu sa vecim dekolteom obuci ali jeste npr. ulicom hodati i cigaretu pusiti. :huh: :wave:

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#141 Post Postao/la sabinax »

fikra je napisao/la:Ja nisam sramezljiva ali me je jako sram pred samom sobom i pred drugima ako se desi da sam nekomu nazao ucinila, ili ako sam u drustvu a ruzno se prica o nekoj trecoj osobi tada mi je stvarno neugodno. A sto se tice jeli neko prdnuo, hodao u gacama ili psovao na to ima svako pravo pa ko voli nek izvoli. Nije me sram sama uci restoran, uske hlace i majicu sa vecim dekolteom obuci ali jeste npr. ulicom hodati i cigaretu pusiti. :huh: :wave:
Svaka cast fikro, i po meni su ovo pravi razlozi za sram...sve ostalo je BTW =D> =D> =D>
slika Make my day!

alyssa_27
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: Da li ste stidljivi

#143 Post Postao/la alyssa_27 »

jesam i to mi je najjvecha mana :oops:
slika

hordas
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#144 Post Postao/la hordas »

nisam hvala bogu........

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#145 Post Postao/la grga »

alyssa_27 je napisao/la:jesam i to mi je najjvecha mana :oops:
Bogami i ja sam...

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#147 Post Postao/la mrki62 »

hypnose je napisao/la:nisam stidljiva ali ne prdim u drustvu :lol: :lol: :lol:
E onda si stidljiva,..... haj ti prdni jednom zame :lol:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#149 Post Postao/la mrki62 »

tequila je napisao/la:jesam stidljiva ako cu nekoga da upoznam :mrgreen:
I ja sam ,..... haj da se upoznamo :lol:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Odgovori