Da li ste stidljivi
Ne slazem, puzu, ja recimo ne hodam u gacama ulicom, ne psujem i ne prdim medu ljudima ali ne nije sram pitati zasto je neki proizvod jucer bio 5 kn a danas je 10, nije me sram uci u kafic i pitati casu vode ako sam zedna niti zapoceti razgovor s nepoznatom osobom u autobusu, nije me sram reci nekome tko se gura ispred mene u redu da sam prije njega.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
- vornevljev
- Zvijezda foruma
Joj ja ne znam je li to do kuænog odgoja ili ne¹to drugo,ali ja sam sve negdje do 16. ili 17. godina bio prestidljiv (ne bih ti ja nekog nesto upitao,ili uzeo od nekog nesto kad mi ponudi nema ¹anse),ali kasnije se to malo promijenilo mada sam i danas u nekim stvarima stidljiv,a ne bih trebao biti,jer su kad razmisli¹ to sasvim normalne stvari (poput ovog sto sabina ka¾e da bi upitala zasto je cijena necega bila jucer ovolika,a danas nije).Psovka jest nepristojna,ali opet ne smatram da ljudi koji s vremena na vrijeme nesto opsuju nisu stidljivi ili da su neodgojena.A kad smo veæ kod toga,pa na¹ humor sadr¾i u sebi toliko psovki koje ako bismo "zamaskirali" u bla¾e izraze,onda bi izgubio smisao.
U SLUŽBI DOBRA I ZLA
Nije zato sto se stidim vec zato sto je to drustveno neprihvatljivo, pa cak negdje i zakonom kaznjivo...sve ovisi o normama drustva, sramezljiv biti po meni je osobina zbog koje ne cinimo opce prihvatljive drustvene obicaje zbog nekih kocnica u nama, po meni kocnice nastaju odgojem (bez obzira ukljucuje li on vjeru ili ne)BijesanPuz je napisao/la:ali zbog cega nebi hodala ulicom u gacama ?? ili da u masi raje opsujes ?? ili zasto nebi vrsila nuzdu bilo gdje ??
jer se stidis naravno....
Make my day!

Ja nisam sramezljiva ali me je jako sram pred samom sobom i pred drugima ako se desi da sam nekomu nazao ucinila, ili ako sam u drustvu a ruzno se prica o nekoj trecoj osobi tada mi je stvarno neugodno. A sto se tice jeli neko prdnuo, hodao u gacama ili psovao na to ima svako pravo pa ko voli nek izvoli. Nije me sram sama uci restoran, uske hlace i majicu sa vecim dekolteom obuci ali jeste npr. ulicom hodati i cigaretu pusiti. :huh: 
Svaka cast fikro, i po meni su ovo pravi razlozi za sram...sve ostalo je BTW =D> =D> =D>fikra je napisao/la:Ja nisam sramezljiva ali me je jako sram pred samom sobom i pred drugima ako se desi da sam nekomu nazao ucinila, ili ako sam u drustvu a ruzno se prica o nekoj trecoj osobi tada mi je stvarno neugodno. A sto se tice jeli neko prdnuo, hodao u gacama ili psovao na to ima svako pravo pa ko voli nek izvoli. Nije me sram sama uci restoran, uske hlace i majicu sa vecim dekolteom obuci ali jeste npr. ulicom hodati i cigaretu pusiti. :huh:
Make my day!

Re: Da li ste stidljivi
nisam hvala bogu........
Bogami i ja sam...alyssa_27 je napisao/la:jesam i to mi je najjvecha mana
E onda si stidljiva,..... haj ti prdni jednom zamehypnose je napisao/la:nisam stidljiva ali ne prdim u drustvu![]()
![]()

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

I ja sam ,..... haj da se upoznamotequila je napisao/la:jesam stidljiva ako cu nekoga da upoznam :mrgreen:

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!