nema nista sto bih navela da se kajem,
sve sto radim ,radim svjesno i zato sto hocu,
neko navodi greske,a one su suprotnost od kajanja,
jer tek kad pogrijesis u necemu onda dolazi -KAJANJE!
I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Kajem se sto poslije zavrsene skole nisam prihvatila ponudjeni posao u Njemackoj...Jer tako bih moj zivot bio sasvim druga prica...
Pa vec kada to nisam uradila...kajem se sto nisam pred rat imala hrabrosti da udjem u autobus spasa a stojala sam ispred njega...i izadjem iz Bosne...
Tako bih zaobisle da dozivim i osjetim RAT...
Znam da me citas, ili ces procitati...jer ti si covjek sa neba...Vidis ...cujes...i osjetis..
Moram ti napisati , kajem se sto nisam napustila forum jos prosle godine...Nisam te pravilno razumjela...mislila sam da je nesto drugu u pitanju s tvoju stranu...Medjutim vrijeme je pokazalo i svatila sam ...Da svi nedolaze ovdje sa pozitivnim namjerama...Vjeruj to je nesto novo za mene...
Ti si dobro poznavao forum..Sada je kasno...ali moram reci da mi zao, ne samo zbog nas..nego da sam otisla sve bi drugacije bilo....Hvala ti ...cmokic samo za tebe...
Samo jednom sam se pokajala zbog neÄÂeg Å¡to sam uradila, ali ne bih o tome - to je ipak neÅ¡to samo moje i neka tako ostane.
U principu ne žalim za bilo ÄÂim Å¡to uradim, sve radim s razlogom, instinktivno i nisam imala nekog razloga da se kajem....(naravno osim gore navedenog)
I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....