beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:
Jest da nije uopste smijeh u pitanju...ali hajde...
onda se izvinjavam![]()

![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:
Jest da nije uopste smijeh u pitanju...ali hajde...
onda se izvinjavam![]()
Ovo meni lici na Horor a ne na komedijuRa-Ja je napisao/la:sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
Isla sam sa bratom , on na firtnes a ja u solarij.Mjesto se nalazi na periferiji grada gdje zivim,a do njega tik precicom moras proci jedan sumoviti dio put sa okukama...Morala sam se sama vracati..Izlazeci na put,izlari jedan visoki covjek sa naocalama i torbom .kao mumija, cutolig, ispred mene ..Vec je pocelo smrkavati..Molim boga da ko naidje ali nema nikoga....ja zastajkujem ..i polako koracam ..pravo se uspanicila kako proci taj dio sume..virim na svaku okuci imali koga ....oh srece kada sam ugledala izlaz tog puta..istrcala sam kao brzi gonzales...![]()
Drzim ja to u tajnosti ,i tek juce sam saznala da je to momak koji svakodnevno posjecuje firtnes studio...O kako smo se ismijali....![]()
pa, iskreno, i meni....i to onaj dio kada na rubu Å¡umarka cura shvati da iza nje neÅ¡to Å¡uÅ¡ti....okrene se a men in black se naÄ‘e oÄÂi u oÄÂi sa njom.....LAFF je napisao/la:Ovo meni lici na Horor a ne na komedijuRa-Ja je napisao/la:sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
Isla sam sa bratom , on na firtnes a ja u solarij.Mjesto se nalazi na periferiji grada gdje zivim,a do njega tik precicom moras proci jedan sumoviti dio put sa okukama...Morala sam se sama vracati..Izlazeci na put,izlari jedan visoki covjek sa naocalama i torbom .kao mumija, cutolig, ispred mene ..Vec je pocelo smrkavati..Molim boga da ko naidje ali nema nikoga....ja zastajkujem ..i polako koracam ..pravo se uspanicila kako proci taj dio sume..virim na svaku okuci imali koga ....oh srece kada sam ugledala izlaz tog puta..istrcala sam kao brzi gonzales...![]()
Drzim ja to u tajnosti ,i tek juce sam saznala da je to momak koji svakodnevno posjecuje firtnes studio...O kako smo se ismijali....![]()
![]()
PS. Kad smo vec kod toga najvise krivicnih i zlodjela (citaj silovanja ubistva i slicno) dolazi od ljudi koje poznajes i koje susreces,pa ti @Ra-Ja vidi (de ti meni njega opisi,ako bi se stogod desilo da ja to rijesim posle, nebi li jos koju zvjezdicu okacio si)
Znas ti mene ...rezisera..bio je horor..ali je na kraju ipak ispao humor..LAFF je napisao/la:Ovo meni lici na Horor a ne na komedijuRa-Ja je napisao/la:sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
![]()
PS. Kad smo vec kod toga najvise krivicnih i zlodjela (citaj silovanja ubistva i slicno) dolazi od ljudi koje poznajes i koje susreces,pa ti @Ra-Ja vidi (de ti meni njega opisi,ako bi se stogod desilo da ja to rijesim posle, nebi li jos koju zvjezdicu okacio si)
IM_ex je napisao/la:Momke vodi Blazevica Ciro - halal pita, najbolje je bir'o![]()
http://www.youtube.com/watch?v=5s7pFVOUyZY&NR=1
i ti isto....... prvi a ne prv ipoker je napisao/la:moras se vratit u prv i razred