neka..neka... naplatit cu ja od tebe odstetubeca_jovi je napisao/la:LAFF je napisao/la:e zaboravila si reci kako laff gura kljuc u bravu
pa reci ti![]()
![]()
![]()
ja ne mogu od smijeha![]()
![]()
Sta vas je danas nasmijalo???...............
Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............
LAFF je napisao/la:neka..neka... naplatit cu ja od tebe odstetubeca_jovi je napisao/la:LAFF je napisao/la:e zaboravila si reci kako laff gura kljuc u bravu
pa reci ti![]()
![]()
![]()
ja ne mogu od smijeha![]()
![]()
samo zovi struÄÂno lice na procjenu Å¡tete
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
kliknem ja FB "šta ti kaže Izet Fazlinović" kad "bolje bi ti stojo friz na prebac"
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Kuda idu ljudi kao ja ...
-
- Hronicar foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ev' i tebi, tutnt_u_t_n_p_l_0_c_k je napisao/la:
aha . . .![]()
![]()
Kuda idu ljudi kao ja ...
sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
Isla sam sa bratom , on na firtnes a ja u solarij.Mjesto se nalazi na periferiji grada gdje zivim,a do njega tik precicom moras proci jedan sumoviti dio put sa okukama...Morala sam se sama vracati..Izlazeci na put,izlari jedan visoki covjek sa naocalama i torbom .kao mumija, cutolig, ispred mene ..Vec je pocelo smrkavati..Molim boga da ko naidje ali nema nikoga....ja zastajkujem ..i polako koracam ..pravo se uspanicila kako proci taj dio sume..virim na svaku okuci imali koga ....oh srece kada sam ugledala izlaz tog puta..istrcala sam kao brzi gonzales...
Drzim ja to u tajnosti ,i tek juce sam saznala da je to momak koji svakodnevno posjecuje firtnes studio...O kako smo se ismijali....

Isla sam sa bratom , on na firtnes a ja u solarij.Mjesto se nalazi na periferiji grada gdje zivim,a do njega tik precicom moras proci jedan sumoviti dio put sa okukama...Morala sam se sama vracati..Izlazeci na put,izlari jedan visoki covjek sa naocalama i torbom .kao mumija, cutolig, ispred mene ..Vec je pocelo smrkavati..Molim boga da ko naidje ali nema nikoga....ja zastajkujem ..i polako koracam ..pravo se uspanicila kako proci taj dio sume..virim na svaku okuci imali koga ....oh srece kada sam ugledala izlaz tog puta..istrcala sam kao brzi gonzales...

Drzim ja to u tajnosti ,i tek juce sam saznala da je to momak koji svakodnevno posjecuje firtnes studio...O kako smo se ismijali....

Ra-Ja je napisao/la:sjecanje na jedan dogadjaj koji se desio...
Isla sam sa bratom , on na firtnes a ja u solarij.Mjesto se nalazi na periferiji grada gdje zivim,a do njega tik precicom moras proci jedan sumoviti dio put sa okukama...Morala sam se sama vracati..Izlazeci na put,izlari jedan visoki covjek sa naocalama i torbom .kao mumija, cutolig, ispred mene ..Vec je pocelo smrkavati..Molim boga da ko naidje ali nema nikoga....ja zastajkujem ..i polako koracam ..pravo se uspanicila kako proci taj dio sume..virim na svaku okuci imali koga ....oh srece kada sam ugledala izlaz tog puta..istrcala sam kao brzi gonzales...![]()
Drzim ja to u tajnosti ,i tek juce sam saznala da je to momak koji svakodnevno posjecuje firtnes studio...O kako smo se ismijali....![]()
hoće to ko ide u solarij

bolje ga tebi nego ga meni

Hvala @andro...ah evo ga jos jedan cutolog...... ZNAM.....andro je napisao/la:![]()
Ra-Ja je napisao/la:Hvala @andro...ah evo ga jos jedan cutolog...... ZNAM.....andro je napisao/la:![]()
jest da se nije tebi nasmijao al hajd

beca_jovi je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Hvala @andro...ah evo ga jos jedan cutolog...... ZNAM.....andro je napisao/la:![]()
jest da se nije tebi nasmijao al hajd![]()
Jest da nije uopste smijeh u pitanju...ali hajde...
Ra-Ja je napisao/la:
Jest da nije uopste smijeh u pitanju...ali hajde...
onda se izvinjavam
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)