Ljubav na forumu
Re: ljubav na forumu
beca_jovi je napisao/la:Gdje god se okrenem, svud se nalazis ti, nekad me bude strah da se probudim, a da te ne vidim....kud plove uspomene nikad neces saznati.....ispreturah ja rijeci Merlina, a jasno se razumjesmo....
Opet ona ista potreba da ti kazem, da znas...ne zelim pisati na mail....zelim da to ovdje ostane...Revans osjecaja i razuma.....puki revans sto opet budi uzdahe vrele u noci i ne da mira niti jednog trenutka....revanš ko zna koji po redu, a sta mislis ko uvijek pobijedi....naravno da je tako, jer da razum ima ijednu pobjedu, ne bi sve bilo ovako kako jeste....
Borba je velika, ali obje strane se bore, ne posustaju, razum neko pokusava dezorijentisati, namjerno, a osjecanja malo dovesti do izrazaja, borba za opstanak, ljubav, molecive oci ljubavi, da ne radim protiv nje....duse, da joj falis, srece jer je nema bez tebe...svi me mole...a jedan razum, hladan kao nikad do sada, ostavlja mi na savjest odluku.......ja te zelim....do kraja zivota, ali zaista, ma u kojem obliku i profilu....savjest ce mi reci da ne grijesim u jednom slucaju, to oboje znamo.....znamo ko smo sta smo i sta radimo i dovoljno smo odrasli da se razumijemo.....
Cemu onda ovolika bojazan, rijeÄÂi i sve ostalo, kada, eto, mozemo dalje sa mislju neka se desi sta se treba desiti....ovo je ipak odraz moje uplasenosti da cu te izgubiti i da ce mi te vrijeme i daljina uzeti.....silno se nadam da grijesim....i evo, na kraju revansa, osjecanja su opet dominirala nad razumom....
volim te i zelim, kao sto je zemlja pozeljela sunce da je ogrije, onoliko cisto koliko je cisto ono sto je tek stvoreno, bezuslovno i ................beznadezno.......
ne znam sta se zbiva al vidim da je neko u svemu ovome puk*o
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
Ovo mjesto sam shvatila kao svoje utociste na kojem mogu olaksati dusu.....Nadam se da niko nece pogresno shvatiti, pa i ako misli da sam pukla, znam da razumije....
Ovdje ostavljam samo ono sto moram....a moram negdje....
Ipak, ako se smatra pretjeranim, mozemo i brisati.....
moj komentar na ovo: EHbeca_jovi je napisao/la:Ovo mjesto sam shvatila kao svoje utociste na kojem mogu olaksati dusu.....Nadam se da niko nece pogresno shvatiti, pa i ako misli da sam pukla, znam da razumije....
e bas mi je sad jasnosrebrni je napisao/la:moj komentar na ovo: EHbeca_jovi je napisao/la:Ovo mjesto sam shvatila kao svoje utociste na kojem mogu olaksati dusu.....Nadam se da niko nece pogresno shvatiti, pa i ako misli da sam pukla, znam da razumije....

ako se smtra pretjeranim mozemo brisat?!?!?!??!?!
EH------ne valja se salit
pa nisam shvatila da si se salio, imaju smajlijisrebrni je napisao/la:ako se smtra pretjeranim mozemo brisat?!?!?!??!?!
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

zezam se, ti si meni drag...ja nista lose nisam mislila, a to za brisati, pa da, sto da ne, ako se ne svidja i nije ok, sto da ne......laHku noc ti......
LAFF je napisao/la:moby_76 je napisao/la:.![]()
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Zadnja izmjena: beca, dana/u 08 Dec 2009 08:34, ukupno mijenjano 1 put.