sramota i zalosno!
ma bilo je svasta. sto se kaze nekom rat, nekom brat.
Joj izjave u pm.MRKI,ovo je bilo za Andru a ne za tebe.. Tebi ne dozvoljavam da pises protiv Armije jer nisi bio njen pripadnik i nemas pravo da to radis.
Nema toga ko bi me mogao ubijediti da takav pozdrav multietnickoj ARBiH (koja to jeste bila, definitivno) ima opravdanje. Kriv je i tacka.andro je napisao/la: Stajao sam ponosno u stroju na snimku koji ce se sada vidjeti i onda hladan tus![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pi-VT10y_MM Pa zar se ovako pozdravlja ta multietnicka armija a bilo je tu u stroju na mali broj boraca i drugih vjeroispovjesti . Ostao sam sokiran , pa zar jedan komandant jedne multietnicke Armije , zar jedan predsednik multietnicke drzave zna za samo ovaj pozdrav . Razocarao sam se totalno ali i pored toga ostao sam i dalje u toj armiji .
Nisi. To je bio trenutacni sok, opravdano razocarenje u predsjednika BiH, a ne i u samu Armiju, ne i u preostalo casno bosansko-hercegovacko stanovnistvo.andro je napisao/la:Jednostavno izgubio sam postovanje prema istoj .
I, na osnovu prilozenog, ja ne mogu a da ne pozdravim tvoju licnost bar ovako ti stegnuvsi rukuandro je napisao/la:I pored svega napisanog ja se ne stidim i ponosan sam sto sam stao u odbranu moje drzave . Hvala
SliÄÂno je bilo i u Vukovaru na smotri/godiÅ¡njici , gdje je tadaÅ¡nji zapovjednik Vukovara Mile Dedaković - Jastreb rekao ; kad bi nas bilo ovoliko 1991 godine, Vukovar sigurno ne bi pao .matere mi, to je uzas sta se radi! znam da su jednom napravili reviziju i ispalo je da npr. (ne znam tacne cifre) umjesto 100 ima 300 nosilaca zlatnog ljiljana
sramota i zalosno!
Evo , sad ću , samo što nisambasista je napisao/la:MRKI bolan,gdje su ti odgovori??
Ti meni nudiš knjigu od Latića, ja tebi od sina Sefera Halilovića i tamo ti piše o atentatu a možeš i na netu naći - samo se potrudi .basista je napisao/la:Ili je to mozda sto ti se ne svidja da kazes,da se sve to desilo dok je taj q Sefer bio k-dant Armije??
Sa kakvim si ti cinjenicama o atentatu upoznat bolan??
Ja sam ja, ti si ti on je on ti si ,............. toliko o nonsensimabasista je napisao/la: Ko si ti pa da tebe neko upoznaje sa takvim stvarima??
De se malo skuliraj na pitanja i ne pricaj nonsense.
Haj recimo da ja ama baÅ¡ niÅ¡ta ne znam , ti sve znaÅ¡ i sad da i mene upoznaÅ¡ sa nekim ÄÂinjenicama, pa da te pitam za par stvari ; gdje na podruÄÂju BiH SDA nije imala vlast sa većinskim muslimanskim stanovniÅ¡tvom ?basista je napisao/la:Eto jel vidis da je istina izasla na vidjelo??
Kako ti mozes uopce pisati o Armiji kad ne znas nista? Sve sto znas,
jeste da pokupis neki link boga pitaj kakvog kretena i da ga pustis tu.
Ti si zadovoljan sa svime sato ti ide u prilog.
Ma jok ba, ne volim ja ni sam sebe , ja kad ustanem ujutro , ja se prvo posvađama sa jastukom , pa onda sa svima ostalimabasista je napisao/la:kazes da volis narod.. a ja kazem da ti volis samo sebe..
Pa branio je narod , na jednoj strani branio a Alija & compani za stolom i uz piće , ruÄÂkove i veÄÂere dijelili bratski.basista je napisao/la:Da je drugacije,bio bi u Armiji i dao bi doprinos za odbranu kakve-takve Bosne.
Ovo sa metkom ,............ nemoj me plašiti , imam slabo srcebasista je napisao/la:Ne.. Ne mogu ti spucati metak jer ovo je virtuala.. rekoh to u proslom postu.
Zato ti i jesi tu da podmeces kukavicija jaja.. jer znas da si bezbjedan..
Malo morgen bi ti to u reali pricao meni.
Sa tim stvarima nisam upoznat i nisu mi jasne tvoje indicije .basista je napisao/la:Bas kao sto Sadic i Knez,nisu imali sta reci Naseru za neke stvari o kojima pojma nemas,jer da imas dao bi bar par polovicnih odgovora na onih dvadesetak pitanja koja sam ti postavio..
Linkovi nisu sa tvog podruÄÂja a joÅ¡ manje tvojih doživljaja - bog s tobom .basista je napisao/la:Kao sto vidis,bilo je jos izdajnika. Bilo je groznih stvari,koje vidjeh svojim ocima ili ih na neki direktan ili indirektan nacin licno prozivjeh a ti meni pored mojih rodjenih ociju i pameti pustas neke debilske linkove.
Malo nejasno napisano i o pitanju u vezi komandanta i u vezi mog pisanja ,................. jel to zabranjeno pisanje po svom nahođenju , shvatanju , viđenju ,...........basista je napisao/la:Istina je ta da se Sefer ponasao kao da je narkoman. Izdavao je besmislene naredbe jedinicama,cije potencijale,nije ni znao.
KO JE BIO K-DANT ARBIH U DOBA CACINIH S****???????
I ko bi ti normalan dozvolio da pises o tome??
Nema problema,samo saraj.. Ne smeta.. Ionako se to samo IDIOTIMA moze svidjeti.
Da, iz razloga Å¡to da sve nije bilo tako sigurno bi se prikljuÄÂili armiji BiH, a na kraju krajeva ubijeni su zato Å¡to su muslimani upravo da ne branili svoju zemlju.vidovita_dzemila je napisao/la:moja dva roÄ‘aka su ubijena u logoru gdje su bili zatvoreni muslimani. nijedan nije bio u armiji jer je to bilo na poÄÂetku rata. Å¡ta mislite jesu li oni Å¡ehidi tj bi li ih vi proglasili Å¡ehidima