![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
to sam gledao prije mozda 3 sedmice. i prosle sedmice javljaju na nasim vjestima kako su (valjda) tu stoku osudili.
pa sami oni - znaci americki vojnici - otvoreno su pricali da je to samo sve zbog ulja i profiterstva. kakav terorizam, kakvi bakraci
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Gledao sam jedan dokumentarac , evo i vama ostalima ( umjesto slova š je crtica _ ):vidovita_dzemila je napisao/la:ejjjjjjjjjj pa danas je 11. septebmbar, godišnjica napada na blizance
vidovita_dzemila je napisao/la:da a njemu 24 godine ÄÂini mi se. osuÄ‘en je na doživotnu i ovi sauÄÂesnici po 100 godina zatvora dobili. tako neÅ¡to
ma to je sve drogirano bilo sto posto
u ratu je droga normalna stvar
ne mogu se onakvi zloÄÂini tek tako napraviti već se to prethodno priprema huÅ¡kanjem i drogom
A od koga ti imas saznanja o talibanima? Od Amerikanaca, naravno. Talibani su grozni, bas kao indijanci, zar ne.GRGA je napisao/la:Naravno da podržavam,pogotovo protiv talibana u Afganistanu jer ti majmuni nemaju nikakve veze ni sa pameti ni sa vjerom na koju se pozivaju,ama baÅ¡ niÄÂim..BaÅ¡ na razini majmuna!Rat u Iraku je neÅ¡to deseto i njemu se protivim.Netko mora tu i tamo održat nekakav "red" kao Å¡to su i Srbima morali na svoj naÄÂin reći,jebiga sad je dosta!
Pa haj ti iznesi svoj stav o njima, da vidimo kakvi su .zapisnicar je napisao/la:A od koga ti imas saznanja o talibanima? Od Amerikanaca, naravno. Talibani su grozni, bas kao indijanci, zar ne.GRGA je napisao/la:Naravno da podržavam,pogotovo protiv talibana u Afganistanu jer ti majmuni nemaju nikakve veze ni sa pameti ni sa vjerom na koju se pozivaju,ama baÅ¡ niÄÂim..BaÅ¡ na razini majmuna!Rat u Iraku je neÅ¡to deseto i njemu se protivim.Netko mora tu i tamo održat nekakav "red" kao Å¡to su i Srbima morali na svoj naÄÂin reći,jebiga sad je dosta!