Kako bih reagovali da vam partner kaze samoj ili u drustvu....
glupaco...
Vidi ortodoksna budala..
laprdalo...
ili da vam psuje sve uz duz i popreko....
ili primitivna krava................itd itd.....

mrki62 je napisao/la:Yebote , ti ko da si Krajiškinja, ha
Ma kakvo te poštenje u ovo doba snašlo ,.............. jel se vi prcnete uopšte ili mlatite praznu slamu o poštenjualyssa_27 je napisao/la:mhm... :shock: nema toga kod mene a nit kod njega, ni na pochetku nit che biti poslije..poshtovanje i respekt je vazno, i toga se treba drzati.
mrki62 je napisao/la:Ma kakvo te poštenje u ovo doba snašlo ,.............. jel se vi prcnete uopšte ili mlatite praznu slamu o poštenjualyssa_27 je napisao/la:mhm... :shock: nema toga kod mene a nit kod njega, ni na pochetku nit che biti poslije..poshtovanje i respekt je vazno, i toga se treba drzati.
Jok ja, ja ništa ne znam ,...... ja sam omatorio u neznanju , ma nisi ti kriva što sam ja vaki ,.............. jel pošteno od menealyssa_27 je napisao/la:
![]()
ochigledno ti neznash shta je to nit toga imash u zivotu
furaj dalje
mrki62 je napisao/la:
Jok ja, ja ništa ne znam ,...... ja sam omatorio u neznanju , ma nisi ti kriva što sam ja vaki ,.............. jel pošteno od mene
nije nego je vodolija ...a ja sam i vodolija i krajiskinja zato ....tako bi me samo jendom uvrijediti mogao i nikad vise ....NIKAD !!! ma ja da trpim takvo ponizenje pa nisam sa marsa spala ili trave pasla :shock: ....a joj razgulila bi gamrki62 je napisao/la:Yebote , ti ko da si Krajiškinja, ha
Aaaaaaaaaaaaaa , osjetio sam ja da si ti Krajiškinja,......... imam ja takvu kod sebe već dobre dvije decenije ,............... yebote kad se ona ražljuti , ma to sve grmi i ori na sve stranebadgirl je napisao/la:nije nego je vodolija ...a ja sam i vodolija i krajiskinja zato ....tako bi me samo jendom uvrijediti mogao i nikad vise ....NIKAD !!! ma ja da trpim takvo ponizenje pa nisam sa marsa spala ili trave pasla :shock: ....a joj razgulila bi gamrki62 je napisao/la:Yebote , ti ko da si Krajiškinja, ha:mrgreen:
Han ćerice Bog ti dao , hani , kako si pošla još ću i bjen bitialyssa_27 je napisao/la:mrki62 je napisao/la:
Jok ja, ja ništa ne znam ,...... ja sam omatorio u neznanju , ma nisi ti kriva što sam ja vaki ,.............. jel pošteno od mene
furaj dalje napisah ja![]()
alyssa_27 je napisao/la:mhm... :shock: nema toga kod mene a nit kod njega, ni na pochetku nit che biti poslije..poshtovanje i respekt je vazno, i toga se treba drzati.